OSG West-Friesland 150 jaar kleurrijk karakter

Bekijk de trailer die gemaakt is bij de film “OSG West-Friesland kleurrijk karakter”
De trailer duurt ongeveer 3 minuten en geeft een voorproefje van de film.


Nu online te zien! De film gemaakt ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van de school. Klik op de afbeelding om de film te starten

Een jaar geleden alweer, op 15 november 2018 vierde de OSG West-Friesland haar 150ste verjaardag. Speciaal voor deze bijzondere gebeurtenis is een film gemaakt over de geschiedenis van de school. Tijdens de feestweek en de reüniedagen van de Stichting oud-leerlingen in juni 2019 werden gedeelten van de film vertoond in vier lokalen, waar ook een tentoonstelling over de cultuurgeschiedenis van de school was te zien. De film was ook te zien in Cinema Oostereiland. 

Ter gelegenheid van de 151ste verjaardag van onze school op 15 november 2019, is de film nu ook online te zien via de website van de OSG West-Friesland. 

De film is ontwikkeld en gerealiseerd door Marcel BogaartsMichael Idema en Peter Sasburg. 

De film vertelt de geschiedenis van de school in de vorm van herinneringen van oud-leerlingen en oud-medewerkers. De interviews zijn destijds afgenomen door leerlingen uit VWO 5. Oud-leerlingen Ernst van Dusseldorp en Brent Emmerink hebben prachtige achtergrondmuziek gemaakt, die extra kleur en nuance toevoegt aan de film. 

Nikki Gorissen is verantwoordelijk voor de montage. Studio DEEN is verantwoordelijk voor de vormgeving van de publicaties.   

Wij wensen iedereen veel kijkplezier! 

Michael, Marcel en Peter 

De filmmakers